Rompers korte mouw

 9,95

Shop nu de leukste en zachtste rompers met korte mouw !! Helemaal naar wens.

Bij de product foto’s ziet u voorbeelden van de kleuren rompers, u kunt ook de kleur van de afbeelding in het vakje wensen invullen. Zie onderaan de kleuren van de folie.

Voordat wij het product bedrukken, nemen wij contact met u op. Zodat wij zeker weten dat het helemaal naar uw wens is.

OEKO-TEX

Al onze kleding is gemaakt van Europees gecertificeerd katoen: de meest zachte stof voor de tere baby- en kinderhuid. Wij bedrukken onze kleding met flexfolie: dit is de meest duurzame manier van kleding bedrukken aangezien de opdruk ook na vele wasbeurten goed blijft zitten in tegenstelling tot andere manieren van bedrukken. Ook dit materiaal is voorzien van een Europees keurmerk. Let op: omdat de producten op bestelling gemaakt worden kan het zijn dat er een kleine afwijking in de grootte van de opdruk zichtbaar is.

Wasvoorschriften

Aangezien baby’s een zachte en tere huid hebben, raden wij aan om met een neutraal wasmiddel te gebruiken en géén wasverzachter te gebruiken. De kleding kan, binnenstebuiten, gewassen worden op maximaal 40 graden. Daarna natuurlijk laten drogen: niet in de droger in verband met krimp/verlies van kwaliteit van de bedrukking. Bij strijken nooit direct op de opdruk strijken. Binnenstebuiten strijken.

 

Wensen

Vul hier zo uitgebreid mogelijk uw wensen in. Denk hierbij aan extra informatie over de kleur van de bedrukking, teksten, eventuele afbeeldingen/vormen en de plek van de bedrukking. Geef hier ook duidelijk aan of het om een naam gaat of eventueel een andere tekst.

Lettertype

Kleur folie ( Glad )

Kleuren folie, meerdere opties mogelijk. Geef bij wensen dan altijd aan, welke kleur je voor welke tekst wilt.

Kleur folie ( zacht / wollig )

Productprijs:  9,95
Totaal opties:
Bestelling totaal:
Artikelnummer: N/B Categorie:
× Vragen? Wensen? Stuur ons een berichtje !