Aanbieding!

Bad poncho

Oorspronkelijke prijs was: € 19,95.Huidige prijs is: € 14,95.

Stap in de wereld van schattigheid en praktische charme met onze Personaliseerbare Kinder- en Baby Bad Poncho’s, exclusief bij Crea Rooz! Deze onweerstaanbare poncho’s zijn niet alleen functioneel, maar ook een leuke toevoeging aan de badtijdroutine van jouw kleintje.

Elke poncho is gemaakt van hoogwaardig, zacht katoen dat heerlijk aanvoelt op de gevoelige huid van baby’s en kinderen. De ruime pasvorm zorgt voor comfort en gemak bij het aankleden na het baden of zwemmen.

Wat onze bad poncho’s echt uniek maakt, is de mogelijkheid tot personalisatie. Maak jouw poncho extra speciaal door de naam van jouw kindje of een schattig ontwerp toe te voegen! Van schattige dieren tot kleurrijke letters, de opties zijn eindeloos en bieden een persoonlijk tintje aan elk stuk.

Of het nu gaat om een perfect cadeau voor een babyshower, een verjaardag of gewoon een lief gebaar om jouw kleintje te verwennen, onze personaliseerbare bad poncho’s zijn altijd een schot in de roos. Praktisch, charmant en volledig uniek – dat is waar Crea Rooz voor staat.

Gepersonaliseerd

Productprijs:  14,95
Totaal opties:
Bestelling totaal:
Artikelnummer: N/B Categorieën: ,
× Vragen? Wensen? Stuur ons een berichtje !